nike sneakers sort og hvid

Post Reply
KarieJD
Baby Kisser
Baby Kisser
Posts: 4
Joined: Thu Jun 09, 2022 4:47 am
First Name: Karie
United States of America

nike sneakers sort og hvid

Post by KarieJD »

"Foreslået under ""Terrascape""-banneret kombinerer et par, der nyligt er kommet til overfladen, dæmpet ""Phantom"" med ""Vivid Green"" og ""Olive Aura""-toner for et overbevisende, forfriskende bud på Tinker Hatfields 32 år gamle design. Træk i tapperne ved toppen af ​​pløsen, bredere mesh-mønstre og canvas profil-swooshes tilfører skoen funktionalitet og holdbarhed, som ikke er til stede på standard nike sneakers sort og hvid.

Den klassiske konstruktion af nike sko dame air max 270 passer og understøtter din fod med dens solide og mesh-områder . Mesh-områderne gør også denne sko åndbar. Skummellemsålen med dobbelt densitet og en massiv hesteskoformet Max Air-enhed giver uovertruffen komfort til hverdagsbrug.

Denne adidas originals sko her kommer med beige på tværs af Primeknit-overdelen, mens en sort SPLY-350-stribe omslutter skoene. Den samme beige nuance rammer snørebåndene, foret og indersålen, mens en gennemskinnelig Boost-mellemsål i fuld længde afslutter looket.

adidas superstar sort sportmaster har en umiskendelig overdel i fuldnarvet læder med syntetisk læderfor for at give støtte og komfort til at holde jer alle sammen dag, uanset om du vælter rundt i nabolaget eller skal en tur. Gummiskaltåen giver beskyttelse og holdbarhed, såvel som at være en funktion, som ingen kan gå glip af, mens den slidstærke gummiydersåls sildebenstekstur giver dig styrke og trækkraft til at holde dig på fødderne."

Return to “Brazil”