adidas yung-96 grijs

Post Reply
v1vb01o6
Baby Kisser
Baby Kisser
Posts: 3
Joined: Wed Jun 29, 2022 10:31 pm
First Name: v1vb01o6
Albania

adidas yung-96 grijs

Post by v1vb01o6 »

Image
De adidas Yung-96 Chasm biedt een vernieuwde kijk op de retro-geïnspireerde adidas schoenen dames zwart lifestyle runner. Meer experimenteel met vorm en kleur, de Yung-96 Chasm-stijl wordt begroet met een kronkelige lijnoverlay bovenop de Three Stripes-branding op de middenvoet.

Een mesh-basis wordt geaccentueerd door panelen van eersteklas suède, terwijl een gevormde tussenzool onder de voet wordt gecombineerd adidas yung-96 grijs met een rubberen buitenzool met grip. Dit paar heeft een maat voor junioren en combineert donkere tinten zwart en grijs met neonoranje en rode tinten. Met de adidas Originals Yung 96 blijf je voorop lopen met de huidige sneaker- en modetrends.

Het gedurfde ontwerp van de Yung 96 is ontworpen voor diegenen die tot het uiterste willen gaan en is geïnspireerd op de jaren 90 en vroege jaren 2000, populaire stijl met het oog op de toekomst. hardloopschoenontwerp dat eersteklas materialen combineert met kleurconcepten die geschikt zijn voor de catwalk. De Yung 96 heeft een sterke retro-vibe en heeft een sport-geïnspireerde mesh-basis gelaagd met nubuck en leren panelen voor een verhoogde look en feel.

De adidas Yung 96 is de perfecte sneaker voor dagelijks gebruik met uitstekende technologie adidas schoenen goedkoop zoals de Torsion X-Bar die perfecte demping biedt en een combinatie van materialen die extra duurzaamheid toevoegen. De retro-geïnspireerde esthetiek is compleet met de unieke kleurencombinatie die ons een generatie terugvoert.

https://www.walkfootjoy.com/

Return to “Yemen”